Motivatie

Het zal niemand zijn ontgaan dat de social media als facebook en twitter niet meer weg te denken zijn uit het dagelijks leven. Ook de horecabezoeker wil en kan niet meer zonder. De horecaondernemer ontkomt er niet aan om zijn gasten deze faciliteit te bieden. Natuurlijk kan de klant met zijn smartphone via het openbare netwerk 3G en 4G internetten. Maar het gaat ten koste van zijn bundel bij de provider. Bovendien is de ontvangst binnenshuis vaak maar matig en bij veel gebruikers in de omgeving ook nog eens traag. Het is daarom aantrekkelijk voor de klanten dat bij de horecagelegenheid waar hij op dat moment vertoeft, gratis gebruik kan maken van een storingsvrij en snel werkend wifi-signaal.

Speciaal voor de Horeca is, in nauwe samenwerking met de branche, het hardwareproduct WiFi For Horeca SmartBox ontwikkeld.

Maar behalve het feit dat er aan de wensen van de klant wordt voldaan, heeft de horecaondernemer met dit product ook een marketingtool in handen. Hij kan zonder extra kosten het contact met de klanten onderhouden. Het mes snijdt aan twee kanten dus. En twijfels over de veiligheid van het systeem hoeft hij niet te hebben. Het systeem is zodanig ontworpen dat geen interferentie tussen dit systeem en andere aanwezige apparatuur mogelijk is. Ook blijven de data van hem en van de gasten gegarandeerd gescheiden, ook van de gasten onderling. Lees meer over veiligheid. 
En als facebook uit de mode raakt? Geen nood! Het systeem kan gemakkelijk ook voor andere media geschikt gemaakt worden, zelfs als die media nog ontwikkeld moeten worden.