Tarieven

Vanzelfsprekend wordt de benodigde apparatuur afgestemd op de omvang van uw locatie, en op het te verwachten aantal gebruikers. De eventuele aanschafkosten en de kosten voor een abonnement zijn hiervan afhankelijk en dus niet overal hetzelfde. Maar één ding is altijd hetzelfde: we houden ons aan de prijs die we vooraf met u afspreken, er zullen geen onvoorziene kosten worden doorberekend.

Om u een indruk te geven volgen hieronder twee voorbeelden wat het een horecaondernemer kost:

  • Voor de meeste kleinere horecazaken kan met onze lite-smartbox ruimschoots voldaan worden aan de vraag. Heeft de horecaondernemer zelf al een internetaansluiting dan betaalt hij geen installatiekosten. En het abonnement bedraagt in dat geval slechts €20,- per maand bij een tweejarig contract. (€25,- bij een eenjarig contract. Hij krijgt gedurende de gehele abonnementsperiode gratis updates, service en toegang tot het beheer portaal. Wil hij toch gebruik maken van de onze installateurs, dan kunnen de kosten hiervoor in de abonnementsprijs versleuteld worden of eenmalig in rekening worden gebracht.

 

  • Bij de grotere ondernemingen is onze WiFi for Horeca Smartbox Pro het meest geschikt, en zijn er vaak een of meer accesspoints (steunzenders) nodig.  De tarieven hiervoor liggen in de orde van grootte van € 30 tot € 35,- per maand exclusief de hardware.

Voor een prijs op maat kunt u geheel vrijblijvend met ons contact opnemen.